Sælg hos Nord Auktion

Hos Nord Auktion kan du sælge på forskellige måder:

- Du har mulighed for at indlevere hos os i vores 850 m² hal på Tissøvej 39, 4490 Jerslev Sjælland.
- Vi kan komme til dig og afholde auktionen
- Opret selv auktion

Vi sætter høje krav til vores auktioner, dig som sælger og de produkter som sælges på auktion. Hos Nord Auktion har du mulighed for at få auktioner med ubegrænset antal lots, op til 20 billeder pr. lot.

Ydermere tilbyder vi muligheden til dig som sælger at udbygge auktionen og de enkelte lots med:

- "Køb nu" knap. Med en køb nu funktion på det enkelte lot, kan du give køberen mulighed for at gennemføre en handel inden auktionen er afsluttet. Du specificere "Køb nu" prisen

- "Modtag tilbud" knap. Som noget helt nyt, introducerer vi en ny funktion hvor man kan modtage tilbud ved siden af auktionen. Alt imens auktionen kører kan købere afgive tilbud til det enkelte lot. Vælger du som sælger at acceptere et af tilbudene, afsluttes det enkelte lot før resten af auktionen.

Indlevering hos Nord Auktion


Hos Nord Auktion har du mulighed for at indlevere auktionseffekter. Udfyld vores formular med indleveringsdato, billeder m.m. og vi vil gennemgå din anmodning. Har vi godkendt din anmodning, kan du aflevere dine auktionseffekt på den valgte adresse. Auktionen afholdes og 14 dage efter udlevering overføres pengene til jer iht. auktionsopgørelsen.

Indleveringsadresse
Tissøvej 39, 4490 Jerslev
Samlet budsum Sælgersalær i %
< 100.000 10%
> 100.000 8%
> 250.000 6%
> 500.000 5%

Nord Auktion kommer til jer


Nord Auktion kommer til jer, tager billeder og laver beskrivelse. Auktionen afholdes, vi bistår med hjælp til eftersyn og udlevering hos jer. 14 dage efter udlevering overføres pengene til jeres konto iht. auktionsopgørelse
Samlet budsum Sælgersalær i %
Oprettelsesgebyr eks. moms 4.000 DKK
< 100.000 12%
> 100.000 10%
> 250.000 8%
> 500.000 5%

Opret selv auktion

Samme pris uanset hvor meget du sælger for


Du får adgang til vores sælgermodul og det koster kun et oprettelsesgebyr pr. auktion. Du opretter selv auktioner med billeder, tekst og video.
Du står for eftersyn og udlevering når det passer dig. Vi tager os af markedsføring, fakturering og inddrivelse heraf. Du modtager pengene 14 dage efter udlevering iht. auktionsopgørelse.
Pr. auktion Sælgersalær
Oprettelsesgebyr eks. moms 4.000 DKK